body { opacity: 0; overflow-x: hidden; } html { background-color: #fff; }
-50%
Timp rămas:
00
ore
00
minute
00
secunde

ÎNVINGE ORICE FEL DE RIDURI ÎN DOAR 28 DE ZILE!

-50%
Stimulează producția naturală de colagen și elastină
Blochează factorii care cauzează riduri și previne apariția lor
Hrănește și hidratează pielea uscată și foarte uscată de pe față
Netezește tonul pielii
358.00 Lei
179.00 Lei

PRINCIPALELE CAUZE ALE APARIȚIEI RIDURILOR

HIDRATARE INSUFICIENTĂ

Chiar și pielea foarte uleioasă are nevoie zilnic de hrănire și hidratare prin anumite mijloace

FOLOSIREA PRODUSELOR DE TONIFIERE

Cremele de tonifiere, pudrele și cremele de corectare blochează partea superioară a glandelor de sebum. Acest lucru duce la uscarea, la exfolierea și la îmbătrânirea pielii.

COSMETICE DE PROASTĂ CALITATE

Multe companii de cosmetice preferă să folosească componente de proastă calitate în compoziția produselor lor. Aici numără substanțe periculoase precum parabeni, sulfați și produse petroliere. Acestea blochează circulația substanțelor folositoare în zona epidermei și usucă mult pielea, lucru care duce inevitabil la apariția ridurilor.

VIZITELE LA SOLAR

Razele UV sunt inamicul nr. 1 al pielii. Acestea blochează formarea naturală de colagen și elastină, usucă epiderma și contribuie la formarea ridurilor adânci.
ÎNAINTE
DUPĂ

RevitaNaturalis ÎNVINGE TOȚI
FACTORII DE ÎMBĂTRÂNIRE!

Formula intensivă și unică a RevitaNaturalis a fost creată special pentru a îmbunătăți aspectul și structura pielii uscate și foarte uscate. Rezultatul este o piele tânără și radiantă și se obține astfel:
prin ridicarea nivelului de hidratare a pielii atrăgând și reținând umezeala timp de 24 de ore;
îmbunătățirea elasticității și sănătății pielii refăcând structura fibroasă la nivelul epidermei;
protejarea pielii de razele ultraviolet UV/UVB datorită faptul că blochează razele de soare și neutralizează acțiunea radicalilor liberi.

RevitaNaturalis – CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE PENTRU ÎNTINERIRE

Hrănește, hidratează, reînvie pielea uscată cu o textură dură
Împinge ridurile adânci dinăuntru, netezește ridurile
Promovează producția de colagen natural și elastină pentru a mări elasticitatea și fermitatea pielii
Echilibrează perfect textura pielii și tonul acesteia, eliminând petele de la pigmenți apărute odată cu vârsta
Reîmprospătează aspectul pielii și saturează elementele cele mai importante pentru a menține pielea tânără

Restaurare revoluționară a pielii
ÎN DOAR 4 SĂPTĂMÂNI

DUPĂ
15 MINUTE

Pielea este mult mai catifelată și radiază. Fața este hidratată, epiderma este plină de microelemente esențiale pentru echilibru optim.

DUPĂ
14 ZILE

Se activează acțiunea de producere a colagenului și elastinei. Fața ovală este cu mult mai strânsă, ridurile adânci sunt reduse cu 54%, ridurile ce apar cu expresiile faciale sunt aproape eliminate.

DUPĂ
28 ZILE

Îmbătrânirea este oprită complet. Epiderma este hidratată și plină de colagen natural și elastină. Conturul feței este mai clar, pielea – elastică și tare, iar ridurile aproape dispar cu totul.

Elimină total
schimbările create de îmbătrânire!

RevitaNaturalis are în compoziția sa esențe de ierburi, pe lângă niște uleiuri natural și esențile care lucrează să restaureze pielea și să reînnoiască membranele celulelor.

Extract de melc concentrat

bogat în proteina superoxid dismutază, care ajută la eliminarea radicalilor liberi de oxigen, are un puternic efect antioxidant și promovează o mai bună regenerare celulară.

Acid
hialuronic

ajută la refacerea și menținerea hidratării celulelor pielii, ceea ce duce la o pielea hidratată și netedă. Funcționează bine ca substanță de umplere și reduce aspectul oricăror riduri sau linii fine.

Extract de Centella Asiatica

are concentrații mari de flavonoide, steroizi triterpenici și aminoacizi, care protejează moleculele pielii de degradare și ajută la prelungirea aspectului tânăr al pielii.

Vitaminele
C+E

esențiale pentru sănătatea și funcțiile corpului, aceste vitamine joacă un rol important în protejarea pielii de razele soarelui, susțin creșterea țesuturilor și reglează nivelul retinolului.

Un studiu independent la care au participat 10.000 de femei a demonstrat eficacitatea CREMEI RevitaNaturalis . Rezultatele indică faptul că:

99%
din femei au scăpat de riduri după ce au folosit acestă cremă
77%
dintre femei au observant schimbări semnificative după 8 zile de aplicare a cremei
81%
din femei au observant o îmbunătățire a clorii pielii și a pielii de pe față după 14 zile
69%
din femei au scăpat de ochi umflați și cearcănele de pe față și de petele urâte de pe gât
ÎNAINTE
DUPĂ

OPINIA SPECIALIȘTILOR
DESPRE RevitaNaturalis

Procedurile moderne de întinerire au rezultate bune, dar în majoritatea cazurilor există multe efecte secundare – umflături, reacții alergice, este atins nervul, mușchii feței se atrofiază, și altele. Toate acestea apar din cauza folosirii greșite a injecțiilor. Din păcate, nu există nici o garanție că nu veți întâlni și dumneavoastră aceste problem. Așadar, este mai sigur să folosiți aceleași componente externe. În combinație cu componentele bio, ele reușesc să penetreze și să ajungă în straturile foarte adânci ale epidermei și afectează ridurile dinăuntru. În timp, pielea nu numai că se îmbunătățește, ci începe să producă de asemenea și colagen și elastină – proteine care vă fac pielea mai tânără. RevitaNaturalis este crema mea preferată dintre toate. E absolut natural, hipoalergenic și oferă un rezultat excelent după doar 3-4 săptămâni de folosire.
Mihaela Piele,
cosmetolog

CUM SE FOLOSEȘTE RevitaNaturalis

Pasul 1

Îndepărtați tot machiajul și curățați pielea de murdărie cu o loțiune potrivită tipului dumneavoastră de piele. Uscați-vă pielea cu un prosop uscat.

Pasul 2

Ștergeți pielea cu un cub de gheață. Masați-vă pielea din jurul zonei ochilor și buzelor cu degetele.

Pasul 3

Aplicați RevitaNaturalis pe frunte, obraji și pomeți și în zona gâtului. Prin mișcări ușoare, masați produsul peste tot pe față. Continuați masajul timp de 2-3 minute.

Pasul 4

Repetați procedura zilnic seara pentru a obține rezultatul dorit.

REZULTATE DUPĂ 28 DE ZILE DE FOLOSIRE A RevitaNaturalis

9 din 10 femei care aleg RevitaNaturalis ca principala cremă de piele sunt 100% mulțumite de rezultat!
Am piele foarte subțire, asta e problema mea. Ridurile au început să apară când eram la facultate – în jurul pleoapelor și pe frunte. Am încercat tot felul de măști, loțiuni, masaje – nu eram mulțumită de rezultat deloc. Am urmat sfatul prietenului meu și am cumpărat RevitaNaturalis – efectul este pur și simplu uimitor! Pielea mea a devenit foarte netedă, catifelată, ridurile au dispărut după 3 săptămâni. Continui să folosesc crema în fiecare zi – și nu am avut probleme cu pielea deloc.
Floarea Dumitru, 32 de ani
La vârsta mea, nici un produs nu poate să facă față ridurilor mele. Dar, ca orice femeie, vreau să arăt cât mai bine. Împreună cu fiica mea, am început să folosim RevitaNaturalis . Două luni mai târziu, nici nu ne mai recunoaștem! Pielea mea s-a întins, petele mi-au dispărut complet, iar ridurile mele nici nu se mai văd.
Valentina Nicolescu, 59 de ani
De foarte mult timp am vrut să facă un facelift, dar am citit multe chestii urâte despre procedura asta – unele fete s-au trezit cu fața distrusă, una nici nu mai putea zâmbi după operație... de ziua mea, fata mea mi-a cumpărat RevitaNaturalis . Nu am crezut că ar putea avea un astfel de efect! După doar 2 luni, arătam cu 10 ani mai tânără. Chiar și ridurile adânci mi-au dispărut.
Cristina Surdu, 48 de ani

CUM SĂ COMAND RevitaNaturalis ?

1
Comandă de pe site-ul oficial
2
Așteaptă ca unul dintre operatorii noștrii să vă sune
3
Primesti coletul si platesti curierului

REDAȚI PIELII DUMNEAVOASTRĂ TINEREȚEA
ȘI PROSPEȚIMEA DINAINTE ÎN DOAR 28 DE ZILE!

Comandați RevitaNaturalis chair acum și
primiți o reducere de 50%!
-50%
358.00 Lei
179.00 Lei
Timp rămas:
00
ore
00
minute
00
secunde
DOAR ASTĂZI! Ultima sansă - doar 9 produse la preț promoțional!
Pentru toţi vizitatorii site-ului astăzi funcţionează o ofertă specială
RevitaNaturalis cu o reducere de 50%

Comandă

body { opacity: 0; overflow-x: hidden; } html { background-color: #fff; }