Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Smarty Cards - Детето играе и учи английски без Youtube

Smarty Cards - Talking Cards (English) - Educational Toy

Smarty Cards - Детето играе и учи английски без Youtube

49.95лв

39.95лв

+ 5лв ДОСТАВКА ДО АДРЕС

АКТИВЕН ПРОМОКОД -20%

1x 39.95лв
+5лв ДОСТАВКА ДО АДРЕС
НАЙ-ПРОДАВАНО
25% ОТСТЪПКА
2x 33.71лв/бр.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
3x 29лв/бр.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Изберете модел:
КОТЕ
ЛИСИЦА

ДОСТАВКА: 1-3 ДНИ

Самостоятелно фокусирано занимание
Развиване на фината моторика
Разпознаване на предмети и цветове
🌞 Ранно чуждоезиково обучение
🌻 Развиване на компетентност за работа с електронно устройство, но без вредата от екран
🔋 Лесен за ползване и презареждане чрез USB

Със Smarty Cardsнасърчавате децата си да учат посредством игра.

Нов и подобрен продукт: четец 2-ро поколение, в комплект със 112 двустранни карти от здрав ламиниран картон със заоблени ъгли, които показват на децата общо 224 думи и много звуци със съответните им картинки.

236 оценки / 11 Коментара
Напиши коментар
М. И.

Подарих тези карти на малката ми дъщеря. Страшно много се забавлява въпреки, че е само на 2 години. Повтаря думите и ентусиазирано се радва на звуците, които издават повечето карти. Радва се също и когато успее да уцели дупката и да пъхне картата от раз.

И. И.

Купих за двете ми 3-годишни деца и двете го харесаха. Показва картинка със снимки и аудио. Поставяш карта с картинка на автобус в слота и чуваш думата автобус на английски. Страхотно забавление! Ползваме ги у дома и когато пътуваме.

З. К.

Купих тези карти за моя 2-годишен син! Той вече е добър с думите на английски (баща му говори английски), но исках да намеря нещо, което да му помогне да ги произнася по-ясно. Мисля, че проработи! Много ни харесва на всички и нямам търпение да видя как се развива речникът на сина ми!

М. А.

Това е страхотна играчка за децата. Моите внуци обичат как машинката им чете картинката. Хареса им, че някои от картите пресъздават и звуци – тези на животни и превозни средства.

Х. П.

Тези говорещи карти са перфектни за племенницата ми. Много им се радва и се забавлява. Само се чудя защо му е на едно дете да знае думата red wine. Явно трябва да има нещо и за майките :)

Р. Г.

Невероятен инструмент за учене и забавление за деца

Р. М.

Взех тази играчка за подарък, но детето ми много я хареса и пожела и за него да взема. Викам си супер, таман ще го тестваме преди да го подарим. Работи чудесно! Този продукт е доста прост и лесен за използване. Децата могат да се справят сами с превключването на картите и да учат думи в движение. Перфектен за пътуване и деца в предучилищна възраст. Също така смятам, че е чудесно хората да учат английски като втори език. Много съм впечатлена от качеството и издръжливостта. Наистина страхотен подарък за рожден ден и не само! Препоръчвам

П. К.

Честно казани не очаквах кой знае колко от тази играчка, когато я поръчах, но синът ми се залепи за нея още като я отвори, не спря да играе 3 дни (не преувеличавам). След като видях този ефект, мисля да купя такива за децата на всичките ми приятелки.

С. К.

Синът ми харесва тази играчка, въпреки че вече поназнайва малко английски. Смятам, че пак ще му е полезно, защото има изписани думите – може да се пробва да ги чете, да ги преписва – все полезни дейности. Лесен за работа и добре направен. Препоръчвам този продукт.

Ф. С.

Моят внук обожава тази играчка. Скоро навърши 3 години и много харесва всякакви играчки, които имитират животински звуци. А най-хубавото е, че има и други интересни категории. Много е хубава!

Л. И.

Исках да пускам на дъщеря ми образователни игри на телефона, но понеже имахме проблем с екранното й време преди, съм забранила ползването на телефон. Една прителка ми каза за тези карти - мисля, че е много добра алтернатива на приложенията за учене на английски онлайн, особено за малки деца. Взех ги и детето се запали веднага (без истерии и проблеми).

Show more reviews
Иновативни и образователни
игри за всяка възраст
Бърза доставка
с наложен платеж
Гарантирано качество и
14 дена възможност за връщане