body { opacity: 0; overflow-x: hidden; } html { background-color: #fff; }
-50%
Υπολειπόμενος χρόνος:
00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτερόλεπτα

ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ!

-50%
Διεγείρει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης
Αναστέλλει τους παράγοντες που προκαλούν ρυτίδες
Τρέφει και ενυδατώνει το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα του προσώπου
Ρυθμίζει τον τόνο του δέρματος
89.90 €
44.95 €

ΚΥΡΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ

ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ακόμα και το πολύ λιπαρό δέρμα χρειάζεται ημερήσια θρέψη και ενυδάτωση με ειδικά επιλεγμένα μέσα.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τονωτικές κρέμες, σκόνες και τα διορθωτικά αναστέλλουν τους αγωγούς των σμηγματογόνων αδένων. Αυτό οδηγεί σε ξηρότητα, απολέπιση και γήρανση του δέρματος.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πολλές εταιρείες καλλυντικών προτιμούν συστατικά χαμηλής ποιότητας, συμπεριλαμβάνοντας στη σύνθεσή τους επικίνδυνες ουσίες όπως παραμπέν, θειικά άλατα και προϊόντα ελαίου. Αναστέλλουν τη ροή χρήσιμων ουσιών στα στρώματα της επιδερμίδας ξηραίνοντας σε μεγάλο βαθμό το δέρμα, γεγονός που αναπόφευκτα οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Οι ακτίνες UV είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός του δέρματος. Αναστέλλουν την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, αφυδατώνουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην εμφάνιση βαθιών ρυτίδων.
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Το RevitaNaturalis ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ!

Η μοναδική εντατική φόρμουλα RevitaNaturalis σχεδιάστηκε ειδικά για να βελτιώσει την εμφάνιση και τη δομή του ξηρού και πολύ ξηρού δέρματος. Το αποτέλεσμα της νέας και λαμπερής επιδερμίδας επιτυγχάνεται:
αυξάνοντας το επίπεδο υγρασίας του δέρματος προσελκύοντας και διατηρώντας την υγρασία για 24 ώρες,
αυξάνοντας την υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος αποκαθιστώντας την ινώδη δομή του στο επίπεδο του δέρματος,
προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB λόγω της αποτελεσματικής προστασίας από το ηλιακό φως και επίσης εξουδετερώνοντας τη δράση των ελεύθερων ριζών.

RevitaNaturalis – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Ενυδατώνει, τρέφει, αναζωογονεί το ξηρό δέρμα με χονδροειδείς υφές
Πιέζει τις βαθιές ρυτίδες από το εσωτερικό, εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης
Αυξάνει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης για την αύξηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος
Εξατομικεύει την υφή και τον τόνο του δέρματος, εξαλείφοντας τις κηλίδες χρωστικών που σχετίζονται με την ηλικία
Αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας και ενυδατώνει τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία διατηρώντας νεανικό το δέρμα

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΜΕΣΑ ΣΕ
15 ΛΕΠΤΑ

Το δέρμα είναι φανερά πιο απαλό και λαμπερό. Το πρόσωπο ενυδατώνεται, το δέρμα θρέφεται με βασικά μικροστοιχεία για βέλτιστη ισορροπία.

ΜΕΣΑ ΣΕ
14 ΗΜΕΡΕΣ

Ενεργοποιημένη δράση της ενισχυμένης εργασίας του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το οβάλ πρόσωπο σφίγγεται αισθητά, οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται κατά 54%, ενώ οι ρυτίδες έκφρασης σχεδόν εξαλείφονται.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ
28 ΗΜΕΡΕΣ

Η γήρανση έχει σταματήσει τελείως. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο και κορεσμένο με φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη. Τα περιγράμματα του προσώπου έγιναν πιο διακριτά, το δέρμα ελαστικό και σταθερό, και οι ρυτίδες σχεδόν εξαφανίστηκαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Το RevitaNaturalis διαθέτει υψηλή συγκέντρωση φυτικών εκχυλισμάτων, πέρα των βασικών και φυσικών ελαίων, τα οποία αποκαθιστούν το δέρμα και ανανεώνουν τις κυτταρικές μεμβράνες.

Συμπυκνωμένο Σάλιο Σαλιγκαριού

πλούσιο στην πρωτεΐνη Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης, η οποία βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προάγει την καλύτερη κυτταρική αναγέννηση.

Υαλουρονικό
οξύ

Βοηθά στην αναπλήρωση και συγκράτηση της υγρασίας των κυττάρων του δέρματος, οδηγώντας σε ενυδατωμένο και μαλακό δέρμα. Λειτουργεί καλά ως πληρωτικό και μειώνει την εμφάνιση τυχόν ρυτίδων ή λεπτών γραμμών.

Εκχύλισμα Centella Asiatica

Διαθέτει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών, τριτερπενικών στεροειδών και αμινοξέων, τα οποία προστατεύουν τα μόρια του δέρματος από την υποβάθμισή τους και βοηθούν στην παράταση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

Βιταμίνες
C+E

Απαραίτητες για την υγεία και τις λειτουργίες του σώματος, αυτές οι βιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο, στηρίζουν την ανάπτυξη των ιστών και ρυθμίζουν τα επίπεδα ρετινόλης.

ΈΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ RevitaNaturalis . ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ:

99%
των γυναικών ξεφορτώθηκε εντελώς τις ρυτίδες μετά την πορεία εφαρμογής
77%
των γυναικών διαπίστωσε σημαντικές αλλαγές μετά από 8 ημέρες χρήσης της κρέμας
81%
εμφάνισε βελτίωση του χρώματος του δέρματος και του οβάλ προσώπου μετά από 14 ημέρες
69%
των γυναικών απαλλάχθηκε από το πρήξιμο και τα σκοτεινά σημεία στο πρόσωπο και το ντεκολτέ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΓΝΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ TO RevitaNaturalis

Οι σύγχρονες διαδικασίες αναζωογόνησης δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν πολλές παρενέργειες - οίδημα, αλλεργικές αντιδράσεις, τσίμπημα νεύρων, μυϊκή ατροφία του προσώπου και άλλες. Όλα αυτά οφείλονται στην κακή χρήση των ενέσεων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα συμβούν σε σας. Επομένως, είναι πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιείτε τα ίδια εξαρτήματα εξωτερικά. Σε συνδυασμό με τα βιοσυστατικά είναι σε θέση να διεισδύσουν στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και να εξομαλύνουν τις ρυτίδες από το εσωτερικό. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα σας όχι μόνο βελτιώνεται, αλλά και αρχίζει να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη - πρωτεΐνες υπεύθυνες για νεανικό δέρμα. Το RevitaNaturalis είναι το αγαπημένο μου ανάμεσα στις αναζωογονητικές κρέμες. Απόλυτα φυσικό, υποαλλεργικό, δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα για 3-4 εβδομάδες χρήσης.
Αντωνία Μποροδήμου,
κοσμητολόγος

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ RevitaNaturalis

ΒΗΜΑ 1

Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπο σας με μια λοσιόν κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας. Στεγνώστε το πρόσωπό σας με ένα στεγνό πανί.

ΒΗΜΑ 2

Σκουπίστε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

ΒΗΜΑ 3

Εφαρμόστε το RevitaNaturalis στο μέτωπο, στα μάγουλα και στα ζυγωματικά και στην περιοχή του λαιμού. Με αργές κινήσεις μασάζ διανείμετε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο. Κάνετε αυτό το μασάζ για 2-3 λεπτά.

ΒΗΜΑ 4

Κάντε αυτή τη διαδικασία καθημερινά το βράδυ μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ 28 ΗΜΕΡΩΝ RevitaNaturalis

9 από τις 10 γυναίκες που επέλεξαν το RevitaNaturalis ως την κύρια φροντίδα του δέρματός τους ήταν 100% ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα!
Έχω πολύ λεπτό δέρμα. Οι ρυτίδες άρχισαν να εμφανίζονται στα φοιτητικά μου χρόνια - στα βλέφαρα και στο μέτωπο. Δοκίμασα κάθε είδους μάσκα, λοσιόν, μασάζ - το αποτέλεσμα δεν μ ικανοποιούσε καθόλου. Μετά από τις συμβουλές της φίλης μου αγόρασα το RevitaNaturalis - το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό! Το δέρμα μου έγινε ομαλό, βελούδινο, οι ρυτίδες εξαφανίστηκαν μετά από τρεις εβδομάδες. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ την κρέμα για την πρόληψη κάθε μέρα - και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δέρμα.
Ειρήνη Νικόλα, 32 ετών
Στα χρόνια μου, κανένα καλλυντικό δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες. Αλλά, όπως κάθε γυναίκα, πάντα ήθελα να φαίνομαι όμορφη. Μαζί με την κόρη μου ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το RevitaNaturalis . Δύο μήνες αργότερα δεν μπορούμε να μας αναγνωρίσουμε! Το δέρμα μου έσφιξε, τα σημεία χρώματος εξαφανίστηκαν εντελώς, και οι ρυτίδες έγιναν πολύ λιγότερο αισθητές.
Βαλεντίνα Καραθάνου, 59 ετών
Για πολύ καιρό ήθελα να κάνω ένα facelift, αλλά διάβαζα αρνητικά σχόλια - μερικά κορίτσια κατέληξαν με κατεστραμμένα πρόσωπα και καμία δεν μπορούσε να χαμογελάσει μετά την εγχείρηση... Στα γενέθλιά μου η κόρη μου μου έδωσε το RevitaNaturalis . Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έχει τέτοιο αποτέλεσμα! Μόλις δύο μήνες μετά φαινόμουν 10 χρόνια νεότερη. Ακόμα και οι πολύ βαθιές ρυτίδες σχεδόν εξαφανίστηκαν.
Έλενα Ποτάση, 48 ετών

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ RevitaNaturalis ;

1
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
2
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ
3
ΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΎΡΙΕΡ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ!

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ RevitaNaturalis ΤΩΡΑ ΚΑΙ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!
-50%
89.90 €
44.95 €
Υπολειπόμενος χρόνος:
00
Ώρες
00
Λεπτά
00
Δευτερόλεπτα
ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ! Τελευταία ευκαιρία - παραμένουν μόνο 9 προϊόντα με μειωμένη τιμή!
Για όλους τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας, σήμερα έχουμε μια ειδική προσφορά -
RevitaNaturalis με 50% έκπτωση

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

body { opacity: 0; overflow-x: hidden; } html { background-color: #fff; }